STUCADOOR - STUKADOOR - STUCADOORSBEDRIJF - PLEISTERWERK - LATEX SPUITEN
Stucadoor nieuwbouw. Schilderwerk - Stucadoorswerk - Latex spuiten

stucadoor offerte

        
Latex spuiten

Latex spuiten: Onze Sigma latex wordt onder hoge druk verspoten op wanden en plafonds. U weet dat met traditionele rollers de wanden en plafonds witten altijd wel banen ontstaan.

Latex  spuiten is daarom een unieke uitkomst om supergladde wanden en plafonds van de hoogste kwaliteit, te krijgen. U heeft bij ons de keuze uit alle Ral kleuren en Histor/Flexa kleuren. Doordat STUKADOOR NIEUWBOUW ook de stucadoorswerkzaamheden uitvoert, zorgen wij ervoor dat met het Sigma latex spuiten het mooiste resultaat wordt behaald.

Prijs: Doordat de prijs van het latex spuiten zelfs goedkoper is dan traditioneel rollen, laten op dit moment 95 % van onze klanten ook hun woning na het stucwerk, latex spuiten.

Kwaliteit van latex: deze is zeer belangrijk en ook prijsbepalend. Er zijn op dit moment een hoop bedrijven die spuiten met de goedkoopste latex( geen merk ), deze bieden het latex spuiten aan voor goedkope prijzen tussen de €.5,- en €.6,-, deze zijn vaak niet vuilafstotend.

latex-spuiten-01.jpg 

STUCADOOR NIEUWBOUW is werkzaam in o.a. UTRECHT-HAARLEM- AMSTERDAM- ROTTERDAM- DEN HAAG- ALKMAAR- HOORN- ALMERE- AMERSFOORT
                       LEIDEN - ZOETERMEER - NAARDEN - LAREN - BLARICUM - HILVERSUM

© WebdesignZaanstad